Contact

Contact Trupa Reea

Trupa Reea este o trupa de coveruri cunoscuta pentru nunti/ botezuri si petreceri de firma. Repertoriul trupei include toate genurile de muzica necesare pentru o petrecere reusita la care sa se simta bine toti invitatii, indiferent de preferintele lor muzicale: evergreen-uri disco, dance, rock’n’roll, pop-rock, reggae, latino, slagare romanesti, muzica usoara romaneasca, hituri moderne, piese care se difuzeaza la radio și TV in 2015.

Pentru orice informatii sau daca doriti o seara plina de muzica buna alaturi de noi, ne puteti contacta pe mail, la telefon, pe WhatsApp sau SMS! Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Daca nu raspundem, inseamna ca suntem la evenimente sau ne odihnim… Insistati

Pentru clientii nostri oferim consultant gratuita in vederea organizarii evenimentului dorit, Trupa Reea avand solutii “la cheie” pentru orice situatie! Am colaborat cu majoritatea prestatorilor de servicii din zona noastra si putem sa ii recomandam pe cei mai buni! Nu tot timpul un pret mare inseamna servicii de calitate.

O colaborare cu noi inseamna seriozitate, profesionalism si bun simt!

Daca vrei sa fii cu ochii pe noi, urmareste paginile noastre de Facebook si Youtube

Sc Star Ardeal Management Srl Bistrita, jud Bistrita Nasaud

Booking: 0740 144 145 – Impresar


Trimite-ne un mesaj

Numele (*)

Adresa de email (*)

Telefon (*)

Subiectul

Mesaj