Taking too long? Close loading screen.
Trupa Reea

Cauți pentru evenimentul tău special sau pentru un show o formație care cântă energic cele mai bune piese?
Contactează-ne la datele afișate sau prin formularul de contact pentru a primi mai multe detalii legate de evenimente sau despre eventuale colaborări.

Membri Trupei Reea Lia Coman Voce

S-a născut pe data de 14 Decembrie 1989, în Bistrița. Și-a început activitatea artistică încă de la vârsta de 5 ani, făcându-se remarcată prin vocea ei în toate spectacolele la care a participat. A ales să urmeze Colegiul Tehnic InfoEl, profil Economic și totodată, în paralel, cursurile de canto ale Școlii Populare de Artă, secția canto-muzică ușoară, sub îndrumarea directorului instituției prof. Rozalia Fucă Tomescu. Mai târziu a fost licențiată ca inginer economist în cadrul U.T.C.N. În prezent studiază tot la U.T.C.N. , Master ”Managementul și Ingineria Calității”, lucrând ca Inginer Calitate într-o firmă din domeniul Automotive. A participat de-a lungul timpului la diferite concursuri muzicale, unde a obținut numeroase premii, fiind mereu apreciată pentru talentul și prezența ei, evidențiindu-se prin capacitatea de a transmite căldură și emoție publicului spectator, datorită interpretării.

În vara anului 2011 a participat la un concurs pe Facebook, de unde urma să fie aleasă câștigătoare datorită voturilor primite din partea publicului virtual și a aprecierilor casei de discuri care a inițiat acest concurs. A urmat apoi o colaborare frumoasă din care au rezultat melodii compuse chiar de ea, ca și linii melodice și versuri. Visând mereu să cânte într-o trupă, și-a îndeplinit această dorință la începutul anului 2014, când a fost contactată de către membrii trupei Reea. Succesul artistei este într-o continuă ascensiune alături de trupa Reea, reușind să bucure sufletele oamenilor cu ajutorul emoției transmise prin muzica pe care o cântă.

trupa_reea1
Voce și chitară ritmică

Doru Alexandru Ionasc

trupa_reea2
Voce

Lia Coman

trupa_reea3
Clape, Backing Vocals, Vioară

Darius Talpoș

trupa_reea4
Chitară Solo, Backing Vocals

Marius Precup

trupa_reea5
Tobe, Percuție

Cristian Tudor

trupareea_6B
Chitară Bass

Codrin Andraș

Noutăți și Evenimente

Facebook #trupareea