Taking too long? Close loading screen.
Trupa Reea

Cauți pentru evenimentul tău special sau pentru un show o formație care cântă energic cele mai bune piese?
Contactează-ne la datele afișate sau prin formularul de contact pentru a primi mai multe detalii legate de evenimente sau despre eventuale colaborări.

Membri Trupei Reea Cristian Tudor Tobe, Percuție

Născut la 4 februarie 1972, în București, Cristian Tudor redefinește zodiacul fiind un veritabil vărsător ”de ritm și voie bună”. Îl pasionează, de mic copil, tic tac-ul muzicii de calitate și, fără să îl ințeleagă, simte, încă de pe băncile școlii, imboldul de a bate. Cu penarul pe post de premier, și cu creioanele transformate în veritabile bețe, elevul Cristian Tudor dădea frâu liber, încă de pe atunci, chemării sale către lumea ritmului. Adolescentul anilor ’90 nu ratează niciun concert al ”greilor” rock-ului din România, fiind mai mereu în fața scenei și, de fiecare dată, cu sufletul chiar acolo, pe ea, printre artiști.

Se îndrăgostește iremediabil de scenă și începe să simtă că acolo îi este locul și că scena ar trebui să poată însemna, pentru el, ”acasă”. Și cum niciodată nu e prea târziu, schimbă capitalele între ele plecând de la București tocmai în inima Ardealului, la Cluj. Își ia cu el familia și visul din copilărie, și își face cadou, de casă nouă, primul său set de tobe. N-avea să rămână primul și ultimul pentru că în anii ce urmează mai cumpără și altele, mulți dintre cei care îl cunosc ajungând să îl numească adesea colecționar.

Bun autodidact, la început de 2010, începe să studieze de unul singur, pășește rapid în lumea instrumentiștilor din Cluj, dă curs unei serii de colaborări în domeniu cu mai multe trupe, se ”plimbă” astfel prin toate genurile muzicale și ”fură meserie” la greu, evoluând extrem de rapid. Ambiția și perseverența își pun amprenta pe anii ce-au urmat și îl ajută enorm în procesul devenirii sale ca instrumentist. Încet încet, Cristian Tudor ajunge în sfârșit acasă, adică pe scenă, acolo unde îi este locul. Dornic de stabilitate și de o colaborare pe termen lung, în iarna lui 2013 se alătură proiectului Reea, ca toboșar și nu numai. Se implică trup și suflet în acest proiect, atât pe scenă cât și în afara acesteia, devenind printre altele și ”șefu’ de la logistică”. Își aduce aminte cu drag cum, la finele unui concert în aer liber, își primește ”numele de scenă” de la solistul trupei, pe timpul prezentării membrilor când, întrun moment de inspirație și cu mare drag, este numit ”Inima trupei”. Inima trupei bate. Bate și spune despre acest proiect: ”Trupa Reea înseamna: muncă, prietenie, distracție, perspective, și, de ce nu, inițierea unor proiecte proprii dar mai ales aprecierea publicului care ne ascultă și ne este alături, ceea ce ne oferă sentimentul lucrului bine făcut.”

trupa_reea1
Voce și chitară ritmică

Doru Alexandru Ionasc

trupa_reea2
Voce

Lia Coman

trupa_reea3
Clape, Backing Vocals, Vioară

Darius Talpoș

trupa_reea4
Chitară Solo, Backing Vocals

Marius Precup

trupa_reea5
Tobe, Percuție

Cristian Tudor

trupareea_6B
Chitară Bass

Codrin Andraș

Noutăți și Evenimente

Facebook #trupareea