Taking too long? Close loading screen.
Trupa Reea

Cauți pentru evenimentul tău special sau pentru un show o formație care cântă energic cele mai bune piese?
Contactează-ne la datele afișate sau prin formularul de contact pentru a primi mai multe detalii legate de evenimente sau despre eventuale colaborări.

 

DESPRE

Trupa Reea

Participăm atât la evenimente publice cât și private, peste tot pe unde suntem invitați! Bazându-ne pe experiența acumulată la sutele de evenimente la care am participat dar și pe repertoriul nostru, extrem de variat, Trupa Reea vă garantează succesul petrecerii dumneavoastră.

Membrii trupei

trupa_reea2
Voce

Lia Coman

S-a născut pe data de 14 Decembrie 1989, în Bistrița. Și-a început activitatea artistică încă de la vârsta de 5 ani, făcându-se remarcată prin vocea ei în toate spectacolele la care a participat.

Află mai mult
Voce și Chitară Ritmică

Doru Alexandru Ionasc

Fondatorul Trupei REEA si concurent X Factor 2013. A inceput sa cante in jurul varstei de 15 ani, mostenind dragostea pentru muzica de la parintii sai, care, desi nu au avut un trecut in domeniul muzical, au fost iubitori de muzica de calitate, lucru insuflat si cultivat de acestia inca de mic in inima sa.

Află mai mult
trupa_reea1
trupa_reea3
Clape, Backing Vocals, Vioară

Darius Talpoș

S-a născut în iarna anului 1983, în preajma Crăciunului, întro familie de iubitori ai artei și frumosului. Prima sa amintire o are dintr-o sală de repetiții, la vârsta de 3 anișori, unde, cocoțat pe un contrabas, asculta fascinat ceea ce se întâmpla.

Află mai mult
Chitară Solo, Backing Vocals

Marius Precup

S-a nascut la Cluj, intr-o zi torida de august, Incepe sa studieze chitara din timpul scolii, din gimnaziu. Este absolvent al Academiei de Muzica Gheorghe Dima din Cluj- Napoca, sectia teoretica, specializarea pedagogie muzicala.

Află mai mult
trupa_reea4
trupa_reea5
Tobe, Percuție

Cristian Tudor

Născut la 4 februarie 1972, în București, Cristian Tudor redefinește zodiacul fiind un veritabil vărsător ”de ritm și voie bună”. Îl pasionează, de mic copil, tic tac-ul muzicii de calitate și, fără să îl ințeleagă, simte, încă de pe băncile școlii, imboldul de a bate.

Află mai mult
Chitară Bass

Codrin Andraș

Născut în toamna anului 1987, în orașul Năsăud, a destins muzica bună din copilărie, trăind cu visul că intr-o bună zi va avea propria trupă.

Află mai mult
trupareea_6B

Playlist

La nivel de playlist, Trupa Reea își poartă publicul prin peisajul muzical al ultimilor 60 de ani, cântând cover-uri după cele mai apreciate evergreen-uri din muzica internațională.

Vezi playlist-ul
Videoclipuri și momente speciale #AtmosfeReea