Taking too long? Close loading screen.
Trupa Reea

Cauți pentru evenimentul tău special sau pentru un show o formație care cântă energic cele mai bune piese?
Contactează-ne la datele afișate sau prin formularul de contact pentru a primi mai multe detalii legate de evenimente sau despre eventuale colaborări.

Membri Trupei Reea Marius Precup Chitară Solo, Backing Vocals

S-a nascut la Cluj, intr-o zi torida de august, Incepe sa studieze chitara din timpul scolii, din gimnaziu. Este absolvent al Academiei de Muzica Gheorghe Dima din Cluj- Napoca, sectia teoretica, specializarea pedagogie muzicala. A cantat alaturi de solisti si trupe cunoscute din Romania, apoi si in afara tarii, in Germania, Scandinavia ( Norvegia) , Turcia ( Antalya), pe multe vase de croaziera, interpretand diferite stiluri muzicale pentru un public divers. Astfel experienta acumulata ii permite sa abordeze orice gen muzical.

Isi aminteste cu drag de momente cum ar fi concertul trupei Scorpions, in deschiderea careia a cantat alaturi de trupa Semnal M, pe stadionul Cluj Arena, de concertul dedicat marelui chitarist Carlos Santana, in care a cantat alaturi de Filarmonica din Cluj-Napoca sau de momentul intalnirii pe aceeasi scena cu basistul legendarei trupe Abba, in Restaurant Ekeberg din Oslo. Pasiunea, optimismul, talentul, ambitia, dorinta si bucuria de a canta sunt cateva din atuurile pe care le-a remarcat la colegii sai din trupa Reea, inca de la inceput si asta i-a dat incredere ca acest proiect va fi unul reusit.

trupa_reea1
Voce și chitară ritmică

Doru Alexandru Ionasc

trupa_reea2
Voce

Lia Coman

trupa_reea3
Clape, Backing Vocals, Vioară

Darius Talpoș

trupa_reea4
Chitară Solo, Backing Vocals

Marius Precup

trupa_reea5
Tobe, Percuție

Cristian Tudor

trupareea_6B
Chitară Bass

Codrin Andraș

Noutăți și Evenimente

Facebook #trupareea