DESPRE NOI

CINE SUNTEM ?

Trupa este compusă din opt membri experimentați în domeniu care, înainte de formarea bandului, au cântat în alte trupe din diferite orașe din România și din străinătate cum ar fi : Semnal M, Desperado (A Tribute to Eagles), Aurelian Temișan, Compact C, Nightlosers s.a. Am cântat pe scenă alături de Alina Eremia, Mircea Baniciu și am concertat alături de trupa Talisman în cadrul campaniei ”Înger pentru înger”. În anul 2013 Alex, solistul vocal al trupei, a participat la emisiunea de talente X Factor, unde, după ce la preselecții a primit 4 de ”DA”, a reușit să ajungă până în ultima etapă a bootcamp-ului. În anul 2018, trupa a lansat și primul single, ”Sulfet in doi”, în emisiunea ”La Măruță” de la PRO TV. Tot în anul 2018 am reușit, printr-un concert caritabil organizat în parteneriat cu Beard Brothers Cluj-Napoca și I.P.J. Cluj, să achiziționăm o ambulanță pentru S.M.U.R.D. Cluj. Trupa Reea a participat atât la evenimente publice cât și private, de tip nuntă, aniversare, corporate, revelion, concerte în aer liber, etc. Bazându-ne pe experiența trupei, acumulată în mai bine de 10 ani de activitate, în sutele de spectacole, emisiuni tv și concerte la care am participat, dar și pe repertoriul extrem de vast și variat, vă putem garanta succesul evenimentului dumneavoastră!

HAI SA NE CUNOSTI!

ALEXANDRU IONAȘC – Voce și chitară ritmică

Fondatorul Trupei REEA și concurent X Factor 2013.

Cânt de la 15 ani, moștenind dragostea pentru muzică de la părinții mei, care, deși nu au avut un trecut în domeniul muzical, au fost iubitori de muzică de calitate, lucru insuflat și cultivat de aceștia încă de mic copil în inima mea. Am înființat o trupa de muzică ușoară în liceu, alături de care am început să cânt la diferite evenimente organizate de școala unde învățam și nu numai. În anul 2007 am plecat la facultate în București, unde am întemeiat o nouă trupă și am participat la mai multe festivaluri caștigând locul I și Marele Premiu. În anul 2013 am participat la concursul X FACTOR, unde, la preselectii, am primit trei de ”DA” și am fost admis în echipa Deliei Matache, reușind să ajung până în ultima etapă a Bootcamp-ului. Din anul 2011 și până în prezent, activez în Trupa Reea ca solist vocal și vă pot spune că daca cineva vrea să măsoare dragostea pe care o am pentru muzică, atunci să privească și să asculte Trupa REEA, live, la orice eveniment și se va convinge singur. În anul 2015 m-am mutat în municipiul Cluj-Napoca, pentru a fi mai aproape de trupa mea.

BIANCA GABOR - Backing vocals

Muzica a fost și este calea mea, limbajul meu, iubirea mea.

De la 5 ani pe scenă fie cu vocea, pianul sau chitara. Am studiat mai apoi la Colegiul de Muzică Sigismund Toduță din Cluj-Napoca și Academia Națională de Muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca, unde am și un masterat. Am participat la diferite proiecte precum 100 Pentru România sau Cluj Symphony Experience – alături de Bigg Dimm a’Band, însă Trupa Reea înseamnă pentru mine un loc în care mă simt acasă si asta pentru că muzica este pentru mine mai mult decât un job!

Este emoție, este trăire, este călătorie!

DORA CIUHLĂU – Backing Vocals

În acest parcurs muzical s-a făcut totul cu pași mici, dar siguri. La început a fost acea pasiune transmisă de părinți de a avea în jurul meu muzica și de a cânta. Lucrurile concrete s-au observat încă din timpul liceului, cu toate că urmăream un profil diferit de latura artistică. În acea perioadă au apărut multe ocazii în care am reușit să îmi descopăr vocea și, la fel, să o descopere și alții. Dorința m-a dus într-atât, încât, după terminarea primei facultăți, am decis să-mi urmez vocația. M-am pregătit pentru admiterea la Academia de Muzica “Gheorghe Dima”, având speranțe contradictorii, dar, care la final, au dus la rezultatul dorit. În perioada pandemiei, m-am înscris online la un concurs de muzica francofonă și, din aproximativ 80 de concurenți, am ajuns in primii 5. Acest lucru m-a motivat și mai mult și mi-am dat seama că vocea mea s-a făcut plăcut auzită. În momentul de față, fac parte din Trupa Reea și sunt recunoscătoare pentru șansa oferită. Îmi doresc o colaborare frumoasă, cu experiențe de neuitat atât pentru noi ca trupă, cât și pentru cei care ne vor invita să facem parte la momentele unice din viața lor.

În momentul de față, fac parte din Trupa Reea și sunt recunoscătoare pentru șansa oferită.

CODRIN ANDRAȘ - Bass

Născut într-o zi ploioasă de toamnă, într-un mic oraș din Ardeal, am crezut toată viața mea cu tărie în faptul că muzica poate vindeca locul de unde încep toate durerile: sufletul omului! Co-fondator al Trupei Reea, a doua mea familie, o familie cu care mă mândresc și acum in deplina ei maturitate, eu îmbrățișez și iubesc instrumentul pe care l-am ales. Multe meșteșuguri și studii într-o hârtie au venit și plecat din viața mea, dar chitara bass a rămas o dragoste eternă.

Poți deveni orice iți dorești în viață, dar ai datoria să iubești odată ajuns acolo!

MARIUS PRECUP - Chitară solo

Sunt absolvent al Academiei de muzică ''Gheorghe Dima '' din Cluj- Napoca, secția teoretica-pedagogică.

Activitatea mea pe scenă depășește 20 de ani. Chitară sau voce, am colaborat atât în Romania cât și în străinătate cu trupe precum: Semnal M, Desperado (A tribute to Eagles), Kappa, Flux, Helion, All Timers, Rodion GA, dar și cu Aurelian Temișan, George Nicolescu sau fostul basist al legendarei trupe suedeze ABBA alături de care am cântat pe scena din Oslo. O altă colaborare notabilă a fost cu Filamonica de Stat ClujNapoca în cadrul unui concert dedicat marelui chitarist Carlos Santana . În această perioadă nu am uitat nici de pasiunea pedagogică. Am format noi generații de chitariști și i-am ajutat pe toți cei care au vrut să descopere tainele chitării să se bucure de sunetul acestui instrument minunat. Din anul 2014 sunt chitaristul Trupei Reea și am concertat împreună la sute de evenimente, fiecare dintre ele fiind un real succes!

Din anul 2014 sunt chitaristul Trupei Reea și am concertat împreună la sute de evenimente, fiecare dintre ele fiind un real succes!

TOTH ZOLTAN – Clape

Pianist, bassfligorn și acordeonist, m-am născut în Deva, într-o familie de muzicieni și am absolvit psihologia.

De-a lungul carierei mele am colaborat cu mai multe trupe din România dar și din străinătate precum: Compact C, Nightlosers, Red Straits ( Dire Straits tribute ) și în compania Luftner Cruises. Alături de Nightlosers am concertat la Pepsi Sziget ( Eurowoodstock ) Budapest în anul 1996. Totodată am fost fondatorul trupelor Monocord, Green Band și Atmosfera. În prezent traiul muzical este asigurat de familia Trupei Reea în care m-am regăsit cu totul în căutarea muzicii și a trăirilor perfecte pe care numai ea ți le poate da!

În prezent traiul muzical este asigurat de familia Trupei Reea în care m-am regăsit cu totul în căutarea muzicii și a trăirilor perfecte pe care numai ea ți le poate da!

DARIUS FLORIAN – Clape

Cel mai tânar instrumentist al Trupei Reea, Florian Darius după numele meu real dar și de scenă, sunt una dintre jumătățile duetului de clăpari ai trupei.

Pentru mine muzica a început ca o joacă în copilărie cântând la pianul bunicii dar, cu timpul, a devenit o pasiune de neoprit și pot spune că am devenit dependent de energia și senzația pe care o simt în momentul în care urc pe scenă și văd publicul în fața ochilor. Chitara este un alt instrumnet care mă pasionează. Obișnuiesc ca la probele de sunet ale trupei să fur chitara solistului, numai pentru a mă juca cu ea câteva minute; doar atât cât este nevoie pentru ca degetele mele să prindă pe corzile metalice acordurile pe care, după mine, doar pianul le mai poate reproduce atât de frumos. Pasiunea mea pentru sunetele pornite din inima oricărui instrument m-a împins să invăț să cânt și la chitară, ukulele și caval, așa că atunci când nu sunt pe scenă sau în sala de repetiții sunt propriul meu mini-band. Trupa Reea mi-a oferit ocazia de a mă dezvolta muzical într-o echipă în care am descoperit mai mult decât m-aș fi așteptat: am descoperit prieteni!

Trupa Reea mi-a oferit ocazia de a mă dezvolta muzical într-o echipă în care am descoperit mai mult decât m-aș fi așteptat: am descoperit prieteni!

TIBERIU SZOLLOSI - Tobe

FOR THE LOVE OF DRUMS – Am ajuns la concluzia că atunci când cânt la tobe mă exprim cel mai bine, mă exprim pe mine însumi.

Am început devreme să bat tobele, mai exact de la 13 ani. Am trecut prin mai multe trupe și proiecte, dar iată și cele mai importante: Mob Conecttions–Rock-1993–1995; colaborare Trupa Sin 1997; membru fondator Trupa Traffic 2005-20013; colaborare A Groove band 2015 ș.a.

În prezent am preluat postul de toboșar în TRUPA REEA.

Ai o intrebare?

Contactează-ne!